Nybygg for framtiden – følg med! Nybygg for framtiden – følg med!
Publisert: 23. mai 2018 Oppdatert: 14. juni 2018
Norsk Oljemuseum bygger nytt museumsmagasin. Har du lyst til å følge med på byggingen?
Tomten i Dusavika, slik den framstår 23. mai 2018. (Foto: fra Byggekamera.no)

23. mars gjorde statssekretær Ingvil Smines Tybring-Gjedde og ordfører Christine Sagen Helgø nybrottsarbeid med både gravemaskin og spade på tomten til det nye museumsmagasinet i Dusavik.

Ordfører og statssekretær i full sving med spade og gravemaskin (Foto: Shadé Barka Martins/Norsk Oljemuseum)

Skal huse arven

Nå er tomten under full opparbeidelse. Snart skal det reises et 3500 kvadratmeter stort moderne magasin. Det skal huse gjenstandsarven fra oljeindustrien.

Oljemuseets nye museumsmagasin (Illustrasjon: Arkipartner)

Bygging, time for time

Prosjektet er fullfinansiert av Olje- og energidepartementet med 62,2 mill. kroner. Etter framdriftsplanen skal anlegget ferdigstilles i løpet av sommeren 2019.

Følg med på byggeprosessen ved å klikke på lenken under. Bildet oppdateres hver 10. minutt på dagtid (07-17) og hver time resten av døgnet.

Følg byggingen av nytt museumsmagasin her