Forskningsdagene = Kunnskapsfest Forskningsdagene = Kunnskapsfest
Publisert: 14. september 2021 Oppdatert: 14. september 2021
Torsdag 23. september blir det Kunnskapsfest på Oljemuseet. Som en del av Forskningsdagene inviterer vi til en spennende kveld med kunnskapsgaranti - helt gratis!
Det kan fort bli livlig på Oljemuseet når vi inviterer til Kunnskapsfest under forskningsdagene. Foto: Shadé B. Martins/NOM
Print Friendly, PDF & Email

Vi kaller det Kunnskapsfest og håper det kan lokke deg til å ta turen til Oljemuseet torsdag 23. september, kl. 19.

I samarbeid med Forskningsdagene, åpner vi dørene for spennende foredrag inspirert av Forskningsdagenes hovedtema; fred og konflikt.

Debattklima og konflikt

Samfunnsdebatant og forfatter Nancy Herz kommer for å reflektere rundt mulighetene for å diskutere – å ytre seg om – konfliktfylte saker i offentligheten, når debatten er polarisert.

Forfatter Helge Ryggvik kommer for å hjelpe deg å forstå det viktige – og vanskelige – fenomenet grunnrente en gang for alle.

Seniorforsker ved Oljemuseet Kristin Øye Gjerde har delt kunnskap på Forskningsdagene før. 23. september forteller hun om Statoils/Equinors vei ut i verden. Foto: Shadé B. Martins

Ut i verden og over Nordsjøen

Oljemuseets egne forskere Kristin Øye Gjerde og Ole Jone Eide skal fortelle om Statoils/Equinors reise ut i verden – og hva de har støtt på av konflikter på sin vei og hvordan det går når gode venner og naboer krangler – eksempelet er Storbritannia og Norges konflikter i Nordsjøen.

Kunnskapsfest lover god stemning – og garantert ny kunnskap.

Velkommen!