På jakt etter interessant jobb i studietiden? På jakt etter interessant jobb i studietiden?
Publisert: 6. august 2018 Oppdatert: 12. september 2018
Har du lyst til å få god, variert erfaring - og en interessant jobb i studietiden? Vi søker helgevert med fast turnus hver 3. helg.
Museumsverten er viktig for at publikum skal trives
Print Friendly, PDF & Email

Vi søker helgevert med fast turnus hver 3. helg. Stillingen vil i tillegg til turnusen innebære å ta omvisninger og vakter i museet på ettermiddager og kvelder – etter behov og avtale. Vi ønsker også noen som kan arbeide i ferier. 

Du som person må være utadvendt, serviceinnstilt og trives i kontakt med et variert publikum – alt fra barnefamilier til pensjonister – på jobb og i fritid og fra hele verden, besøker museet.  

Jobben går ut på å informere om museet, salg av billetter og i butikk, holde orden i museet og museets utstillinger og butikk – og ha løpende kontakt med våre gjester.  

Gode muntlige både norsk- og engelskkunnskaper er nødvendig. Kan du et tredje språk er det en fordel. Opplæring vil bli gitt, det er ikke nødvendig med forhåndskunnskaper om oljeindustrien for å bli vurdert. Vi tilbyr gode personal- og lønnsbetingelser i et trivelig miljø.  

Det tar tid å tilegne seg god kunnskap og trygghet i jobben. I stillingen som helgevert vil vi derfor foretrekke deg som kan arbeide en stund fremover hos oss. Søker bør være over 20 år, men må ha fylt 18 år.  

For ytterligere opplysninger om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Siri I. Vinje på tlf 51 93 93 09 eller på e-post: siri@norskolje.museum.no 

Stillingen er ledig fra august 2018. 

Søknadsfrist innen 19.08.18 

 Søknad med CV og vedlegg om relevant erfaring sendes på e-post eller til:  

Norsk Oljemuseum, Postboks 748, 4004 Stavanger ved Siri I. Vinje