Kom til museet for møter og teambuilding Kom til museet for møter og teambuilding
Publisert: 17. juni 2020 Oppdatert: 18. juni 2020
Møterom med teambuilding? Vi tilbyr flotte lokaler. Kombiner gjerne med en omvisning eller andre aktiviteter. Sjekk våre samarbeidspartnere.
Flott pauselokale like utenfor Yggdrasil Foto: Shadé Barka Martins/Norsk Oljemuseum
Print Friendly, PDF & Email

Vi har flotte møterom – et stort og et lite.

Skal du og din avdeling ha et møte med påfølgende aktivitet sammen før sommerferien? Vi har flotte møtelokaler – med det lille ekstra. Sammen med Bølgen & Moi serverer vi frisk og god mat – og lunsj helt i sjøkanten.
Se her for lokalene. Lokalene tilpasses smittevernforskriftene.

Møtelokaler helt i sjøkanten. Foto: Shadé Barka Martins/Norsk OljemuseumTrenger dere en pause i møtet? Vi tilbyr omvisninger i utstillingene våre. Da tar vi en gjennomgang av utstillingene, forteller små anekdoter og gode historier fra industrien. Vi kan nesten garantere dere vil lære noe nytt.
Ønsker du andre aktiviteter, har vi noen ekstra forslag:

Boring, bølger og Bølgen

Sammen med vår museumsrestaurant Bølgen & Moi og FjordEvents tilbyr vi noen timer spekket med opplevelser! Dere starter med en forfriskende RIB-tur, deretter en inspirerende omvisning på Norsk Oljemuseum før det hele avsluttes med oppdekket bord og middag på Bølgen & Moi. Ta kontakt her om du ønsker tilbud.

Lykkeland – følg i NRK-seriens fotspor

Følg i Lykkelands fotspor gjennom gatene i Stavanger – en byvandring mellom fiksjon og virkelighet. Guidecompaniet tar dere til flere av innspillingsstedene og forteller får den spennende historien fra det norske oljeeventyret. Turen avsluttes med en omvisning på Norsk Oljemuseum.

NRK TV-serien Lykkeland
Fra NRK TV serien Lykkeland

Andre samarbeidspartnere:

Rødne Fjordcruise – en tur på fjorden i flotte båter og rolige omgivelser.
Viking House Stavanger – historien om vikingtiden i regionen. Ta en reise tilbake i tiden gjennom VR-teknologi.