Møte i unike omgivelser  Møte i unike omgivelser
Publisert: 22. mars 2016 Oppdatert: 24. januar 2020
Hold ditt møte på Norsk Oljemuseum. Vi leier ut to møterom, det store Yggdrasil og det mindre - og helt nyoppussede - Urd.

Museet tilbyr flotte lokaler midt i Stavanger sentrum, omgitt av fortellingen om Norges oljehistorie.

Vi har to flotte, godt utstyrte møterom, det store og luftige Yggdrasil og Urd for mindre forsamlinger. Etter ordinær stengetid kan også kinoen leies ut.

Møtelokalet Yggdrasil. Foto: NOM/Jan A. Tjemsland

Møtelokalet Urd
Urd. Foto: NOM

Kombiner gjerne møtet med en omvisning i museets utstillinger. Våre guider tar dere gjennom oljehistorien og forteller gode anekdoter underveis.
Få også med filmen «Oljeunge» – en personlig rammefortelling om hvordan oljenæringen har forandret livene til folk som har vokst opp, levd og arbeidet i og med denne virksomheten. Er det bare enkelt?

Bølgen & Moi serverer det dere ønsker av lunsj og annen servering.
Møtedeltakerne er velkomne til å ta en tur i utstillingene i en pause.

Servering møtelokale. Foto: Tom Haga/NOM

Mulighetene er mange hos oss – gi oss gjerne en utfordring!
Velkommen til et godt møte i unike omgivelser.