Verdifullt Oljeselskap på museet! Verdifullt Oljeselskap på museet!
Publisert: 15. september 2017 Oppdatert: 30. oktober 2017
En kveld full av verdier, kalte vi det, da Norsk Oljemuseum inviterte til Oljeselskap på museet. I samarbeid med Forskningsdagene holdt vi Oljeselskap med verdier som tema og det ble en verdifull kveld.
Oljeselskap på oljemuseet torsdag 21. september 2017.
Klaus Mohn snakker om Oljefondet til et stort publikum under Oljeselskap. (Foto: Marie von Krogh)
Print Friendly, PDF & Email

Oljeselskap torsdag 21. september ble en godtepose av en kveld på Norsk Oljemuseum.

Du tenker kanskje på oljeselskap som et firma som driver med produksjon av olje og gass. Det er selvsagt rett. Men når vi nå inviterte til åpent hus på museet, synes vi det passer fint å invitere til Oljeselskap.

Smakebiter

I dette selskapet fikk gjestene smakebiter av oljehistorien i korte, populærvitenskapelige foredrag, bandet Liquid Mojo spilte og Bølgen & Moi rigget en bar inne i utstillingen.

Forskningsdagene

Arrangementet Oljeselskap er en del av Forskningsdagene i Stavanger og under Oljeselskap fortalte vi om noen av de spennende forsknings- og dokumentasjonsprosjektene Norsk Oljemuseum driver.

Verdier av mange slag

Verdier er årets overordnede tema for Forskningsdagene. På Norsk Oljemuseum ble historier om mange slags verdier fortalt; som verdien av det norske Oljefondet, verdien av teknologisk kompetanse og utvikling, verdien av arbeid, verdien av de geologiske resursene i undergrunnen på norsk sokkel.