To nye kolleger er godt i gang To nye kolleger er godt i gang
Publisert: 5. september 2019 Oppdatert: 14. oktober 2019
Kjersti Melberg og Julia Stangeland er nye kolleger på Norsk Oljemuseum.
Kjersti Melberg og Julia Stangeland. (Foto: NOM)
Print Friendly, PDF & Email

To nye medarbeidere er godt i gang med jobbene sine på Norsk Oljemuseum.

Forsker på arbeidsliv

Kjersti Melberg har startet som seniorforsker ved Norsk Oljemuseum. Hun er arbeidslivsforsker og har i en årrekke forsket på omstillinger, teknologiske endringer og arbeidsmiljø i blant annet petroleumsnæringen.

Hun kommer fra forskningsinstituttet NORCE, hvor hun var forskningsleder. Kjersti Melberg har også jobbet med HR og HMS i Statoil/Equinor.

Ved Oljemuseet vil hun inngå i avdelingen for dokumentasjon og forskning, og fortsette med forskning, dokumentasjon og formidling av arbeidslivet i petroleumssektoren.

Ny pedagog

Julia Stangeland er en av våre tre pedagoger dette året. Hun er utdannet journalist og lektor i historie. De siste par årene har hun bodd i Finnmark. Der fikk hun god erfaring med formidling og undervisning i museer ved Gjenreisningsmuseet i Hammerfest.

Julia kommer til å møte mange av de om lag 10.000 skoleelevene som kommer til museet i organiserte pedagogiske opplegg, både i Newton-rommet og på de andre undervisningstilbudene museet byr på – gratis til alle skoler i distriktet.

På museet er vi glade for å ha fått Julia og Kjersti som våre nye kolleger.