Ved utgangen av året takker Bølgen & Moi for samarbeidet som har vart i 25 år. Vi ser fram til å ønske en ny, dyktig restauratør velkommen. Lokalet er et av byens mest spennende serveringssteder med stort potensial for den rette aktøren. Det skal drives en kafé/lunsjrestaurant i museets åpningstid, og det er også gode muligheter for restaurantdrift og evenementer på kvelden.
Sjøutsikt og uteservering
Restauranten har rundt 100 sitteplasser. Sjøfronten er tilrettelagt for uteservering på godværsdager. Vi kan fra vår side tilby en solid bunnplanke i form av servering til møter og arrangementer på museet. Disse planlegges og gjennomføres i nært samarbeid med museets kurs- og konferanseavdeling.
Oljemuseet er blant regionens best besøkte attraksjoner med rundt 150.000 gjester hvert år, og vi har god tro på at mange av disse vil ha lyst til å legge turen innom et nytt og attraktivt spisested på museet. Høres det spennende ut? Ta kontakt!
Kontaktperson: Fung. museumsdirektør Björn Lindberg, epost bjorn@norskolje.museum.no
Lokalet omfatter følgende arealer til drift av kafé/restaurant i Norsk Oljemuseum:
- Innendørs serveringsareal for 100 gjester (Ca. 150 m2)
- Kjøkken, lager, kjøl, frys, kontor, personalrom og diverse (Ca. 100 m2)
- Personalgarderobe
- Utendørs serveringsareal ved havnen med glass/vindskjerming og takstrukturer. (Ca. 300 m2)
I tillegg til leide areal kommer rett til bruk av hovedinngang, garderobe og toaletter i museets resepsjonsområde. Gjestene har fri tilgang til restauranten uavhengig av museet.
Se annonse med bilder på finn.no her.