Vinterferie med kjekke aktiviteter Vinterferie med kjekke aktiviteter
Publisert: 14. februar 2019 Oppdatert: 14. mars 2019
I vinterferien kan du bygge kulebaner av sugerør, utfordre deg selv i quiz og konkurranser og kle deg ut som en oljearbeider.
Full fart på museet
Print Friendly, PDF & Email

Hele vinterferieuken er det kjekke aktiviteter på Norsk Oljemuseum.

Sjekk ut programmet her og kom på museumsbesøk de dagene som frister deg mest!

Hele vinterferien, fra lørdag 23. februar til og med søndag 3. mars, er det quiz, rekordjakt og matte-tivoli for alle i museet. Her kan du utfordre din logiske sans, få påfyll av kunnskap, spille og teste ferdigheter på morsomme og uhøytidelige måter.

Filmen «Oljeunge» vises i kinoen hver dag, hele dagen. Har du ennå ikke fått med deg den gripende kortfilmen hvor skuespiller Kristoffer Joner spiller oljeungen Thomas – og gjennom det forteller en historie om hvordan den norske oljevirksomheten har påvirket våre liv.

Fysiske lover

Er du på vinterferie andre uker enn årets vinterferieuke i Rogaland, er aktivitetene og oppgavene lagt klar allerede fra helgen 16. – 17. februar.

For et mer aktivt besøk, anbefaler vi at du kommer tirsdag 26. februar eller onsdag 27. februar. Da er det verksted for bygging av kulebaner med kasser og sugerør. Fysiske lover skal testes ut!

Besteforeldredag

Er du så heldig å ha barnebarn, er torsdag 28. februar dagen å ta turen til oljemuseet. Da får alle besteforeldre gratis adgang i følge med betalende barnebarn. Museumsrestauranten Bølgen & Moi har spesialtilbud på kaffe og kake til besteforeldre og barnebarn.

Aktivitetsdag 31. mars

Søndag 31. mars er neste aktivitetsdag på museet. Da skal vi ha noen vårlige aktiviteter. Følg med på hjemmesiden og på oljemuseets Facebook-side for å få med deg hva som skjer på museet.