Screen City Biennal på Oljemuseet Screen City Biennal på Oljemuseet
Publisert: 14. oktober 2019 Oppdatert: 22. oktober 2019
Screen City Biennal er en kunstfestival for kunstuttrykk i levende bilder. Fra 17. - 20. oktober er Oljemuseet arena for noen av verkene.

Årets Screen City Biennal i Stavanger er den fjerde i rekken. Biennalen tar i bruk mange arenaer for å vise kunst, hovedsaklig i form av levende bilder. Norsk Oljemuseum er ett av stedene som åpner opp for kunst under åpningshelgen.

Fra torsdag 17. oktober vil kunsten på ulikt vis prege steder som Domkirken, Hurtigbåtterminalen og Sola flyplass, blant annet.

Lokale og internasjonale kunstnere

På Oljemuseet skal det vises et fysisk kunstverk og to filmer. Kunstnerne Tove Kommedal fra Stavanger, Norge og Andrew Norman Wilson fra USA vil være representert på museet.

Ecologies – lost, found and continued

Sjekk ut det spennende programmet for Screen City Biennal 2019 her, og ta turen innom Oljemuseet for å oppleve kunsten her.

Overskriften for årets biennale er Ecologies – lost, found and continued.