Ledig jobb som pedagog: Vil du jobbe på oljemuseet? Ledig jobb som pedagog: Vil du jobbe på oljemuseet?
Publisert: 4. juni 2019 Oppdatert: 25. juni 2019
Vil du undervise tusenvis av elever i norsk oljehistorie og dele din kunnskap om energi og naturfag?
Mer enn 10.000 skoleelever kommer til oljemuseet hvert år. (Foto: Shadé B. Martins/Norsk Oljemuseum)

Norsk Oljemuseum tar i mot mer enn 10.000 skoleelver fra alle klassetrinn hvert år.

Oljehistorie, naturfag og Newton-rom

De kommer til museet for undervisning i naturfag som geologi, fysikk med vekt på energi og matematikk.

Mange kommer også for å oppleve museet og lære mer om den norske petroleumsvirksomhetens historie.

På Norsk Oljemuseum tar vi også imot alle 9. klassinger i Stavanger hvert år til et to-dagers undervisningsopplegg i Newton-rommet på museet.

Tre pedagoger jobber på Oljemuseet. En av disse skal ha permisjon fra skolestart til høsten. Derfor har du nå sjansen til å få en spennende og annerledes lærerjobb på Norsk Oljemuseum.

Søk innen 16. juni

Les hele utlysningen her

Har du spørsmål? Ta kontakt med utstillings- og formidlingsleder Anja W. Fremo, anja@norskolje.museum.no, tel: 97655384.

Send søknad til post@norskolje.museum.no innen 16. juni 2019.