Kom og opplev årets pepperkakeby! Kom og opplev årets pepperkakeby!
Publisert: 16. november 2018 Oppdatert: 10. desember 2018
Årets pepperkakeby oser av kreativitet og skaperglede. Legg en adventstur innom Norsk Oljemuseum. Vi kan garantere god julestemning.
Bli med og gjenskap stemningen fra pepperkakebyen 2017. Foto: Shadé B. Martins/NOM

Årets pepperkakeby er på plass i all sin prakt på Norsk Oljemuseum.

I år som i fjor fyller Aftenbladets pepperkakeby museet med magisk julestemning i desember. Nesten 200 flotte pepperakebyggverk er på plass i julebyen.

Fotballstadion og bompengedemonstrasjon

Det er ingen ting å si på kreativiteten til bidragsyterne til årets pepperkakeby.

Her er det hus og byggverk fra alle deler av verden – og den virituelle verden med.

Vi har Eiffeltårn, London Bridge og Tower Bridge, Big Ben er på plass i flere varianter, Den Norske Opera og selvsagt Norsk Oljemuseum. I tillegg er det massevis av eventyrlige små- og store hus og hytter, telt og lavoer.

Nytt av året er at bompengedemonstrasjonene i Nok er nok har inntatt pepperkakebyen.

I tillegg er det opptil flere fotballstadioner – med jublende publikum.

Åpningstider i desember

I desember holder vi juleåpent litt ekstra lenge onsdager og torsdager. Dermed er dette åpningstidene:

Mandag, tirsdag, fredag og lørdag: 10 – 16

Onsdag, torsdag og søndag: 10 – 18

Museet er stengt 24., 25. og 31. desember.

Pepperkakebyen åpnet første helgen i desember. Ordfører Christine Sagen Helgø klippet snoren søndag 2. desember. Fram til nyttår kan du oppleve årets julemagi på Oljemuseet.

Pepperkakebyen skal igjen skape julestemning på museet. Foto: Shadé B. Martins/NOM

Adventspriser

Billettprisene er julevennlige. Alle barn under 12 år går gratis, Ungdom/studenter/honnør kr. 50, voksne kr. 100. Aftenbladkort-holder får en ytterligere rabatt.

Skoler og barnehager er velkomne og går gratis, men vi anbefaler å avtale tid med booking@norskolje.museum.no