Print Friendly, PDF & Email
Om petroleumskartet
Publisert: 16. desember 2015 Oppdatert: 24. oktober 2016
Print Friendly, PDF & Email

Norsk Oljemuseums petroleumskart er utviklet i samarbeid med firmaet Kadme. Kartdata vist i Petroleumskartet hentes fra Oljedirektoratet (OD). Oljemuseet har utarbeidet tekster i forbindelse med prosjektet kulturminneplan for norsk petroleumsvirksomhet. Bakgrunnskartene i form av terrengkart og satellittbilder kommer fra Google Maps.

På nettstedet http://www.petroleumskartet.no/ finner du informasjon om den norske petroleumsvirksomheten både på land og til havs. Britiske og nederlandske felter vises også i kartet, men artikler om disse er foreløpig ikke lagt inn .

Forbehold
For ytterligere informasjon anbefales ODs faktakart og faktasider. Petroleumskartet er ikke ment til bruk for eksempel i forbindelse med leting etter olje og gass, og informasjonen vil ikke oppdateres så ofte som på ODs sider.

Kontakt
For å kunne rette feil og videreutvikle petroleumskartet, er det er nyttig at brukerne gir tilbakemelding. Send en e-post med tilbakemelding til: post@norskolje.museum.no

Datakilder

Datasett Kilde
Landinstallasjoner Norsk Oljemuseum (lokasjoner), Wikipedia, Store Norske Leksikon
Lisenser OD, DECC, NLOG og ENS
Felt OD, DECC og NLOG
Rørledninger OD, DECC, NLOG, Norsk Oljemuseum
Sjøinstallasjoner OD
Kvadranter og blokker OD, DECC
Referanselinjer ESRI, VLIZ (EZZ grenser til havs)
Google Terrain Google Inc.
Google Satellite Google Inc.

 


Systemkrav og nettlesere

Petroleumskartet brukes best i følgende nettlesere: Internet Explorer 6.0 eller senere versjoner, Mozilla Firefox 2.0 eller senere versjoner, Safari 3.1 eller senere versjoner og Google Chrome.